portret- Moreen_edited_edited.jpg

Mijn liefde voor optreden en het theater begon al op jonge leeftijd met huiskamer optredens voor mijn ouders en het organiseren van playbackshows voor buurtgenoten. Ik werd na het behalen van mijn HAVO diploma opgeleid tot danser, dansmaker, performer en dansdocent aan de opleidingen Urban Dance van PACT+ Amsterdam en de Moderne Theaterdans opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

In 2015, direct na mijn afstuderen, richtte ik een eigen danscollectief op. Dat gaf de mogelijkheid om zelf te bedenken, te creëren en uit te voeren. Door niet alleen theatrale dansvoorstelling te maken en op te treden, maar ook de productie en zakelijke kant van a-z helemaal vorm te geven. Het zelf doen wierp zijn vruchten af; zo stond ik op festivals als Oerol, Zwarte Cross, Over het IJ festival en Theaterfestival Boulevard en in grote en kleine theaters als de Stadsschouwburg Utrecht, Chassé theater, Posthuistheater en Bellevue.

 

 
 
 

In een kleine 5 jaar heb ik mijzelf ontwikkelt tot creatieve ondernemer, dansprogrammeur, productie/sales manager. Ik heb ervaring met het werken in grote groepen en geef (dans)workshops en lessen aan verschillende leeftijden. Daarnaast vind ik het ontzettend tof om verschillende soorten mensen aan elkaar te verbinden en te inspireren/coachen. Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan ben ik een aanpakker die sociaal, creatief en flexibel is én met beide benen op de grond staat. Als performer beweeg ik graag met bound flow en heb ik een grote fascinatie voor kleine details. Ik hou van humor in de kunst en ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten door overal mogelijkheden in te zien om te blijven ontwikkelen en groeien.

Zin om samen te werken? Stuur me vooral een mailtje!