top of page
Moreen_ANNELAKEMAN-61_edited.jpg

Fotocredit: Anne Lakeman

Mijn liefde voor podiumkunsten begon al op jonge leeftijd met huiskamer optredens voor mijn ouders en het organiseren van playbackshows voor buurtgenoten. Ik werd opgeleid tot danser, dansmaker, performer en dansdocent aan de PACT+ Dans opleiding en de Moderne Theaterdans opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

In 2015 richtte ik een eigen danscollectief op. Dat gaf de mogelijkheid om zelf te bedenken, te creëren en uit te voeren. Door niet alleen theatrale dansvoorstelling te maken en op te treden, maar ook de productie en zakelijke kant van a-z helemaal vorm te geven.
Het zelf doen wierp zijn vruchten af; zo stond ik op festivals als Oerol, Zwarte Cross, Over het IJ festival en Theaterfestival Boulevard en in grote en kleine theaters als de Stadsschouwburg Utrecht, Chassé, Posthuistheater en Bellevue.


In juli 2023 behaal ik mijn masteropleiding Creative Producing. Ik vind het ontzettend tof om verschillende soorten mensen aan elkaar te verbinden en te inspireren via kunst. 
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan ben ik een aanpakker die sociaal en flexibel is én met beide benen op de grond staat. Als performer beweeg ik graag met bound flow en heb ik een grote fascinatie voor kleine details. 
Ik hou van humor in de kunsten en ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten door overal mogelijkheden in te zien om te blijven ontwikkelen en groeien.

Zin om samen te werken? Neem vooral contact met me op!

bottom of page